Orosháza

2023.03.12. 14:59

A Mályvavirág jóga partijára gyülekeztek a lányok, asszonyok

Lassan kitavaszodik, az Orosházi Mályvavirág Pont és Rábainé Dani Anikó természetgyógyász, női jógaterapeuta közösen várta szombaton a lányokat, asszonyokat előadással, jógázással az egészségmegőrzés jegyében a Petőfi művelődési központban.

Cs. I.

A jóga a női szervek frissítéséről szóló női jóga volt

Forrás: Facebook

A nőnap, a kitavaszodás arra is figyelmezteti a hölgyeket, többet foglalkozzanak önmagukkal, egészségükkel. Ezt szolgálta a részükre meghirdetett néhány óra, amikor szó volt a helyes életmódról, a női egészségről a természetgyógyász szemén keresztül.

– Nagyon örültünk, mert legnagyobb meglepetésünkre a művelődési központtól, támogatóként, ingyen megkaptuk a termet. Az is boldogsággal töltött el bennünket, hogy 31 hölgy érezte úgy, közöttünk a helye. Érkezett kismama, sőt egy látássérült fiatal lány is – sorolta szombati programjuk iránti érdeklődést a Mályvavirág Pont képviseletében Farkasné Iványi Edit, aki az egészségmegőrzés érdekében a szűrések fontosságáról, a HPV-ről, az alapítványukról beszélt, majd jógáztak a résztvevők.

A jóga a női szervek frissítéséről szólt, amit kötetlen beszélgetéssel zártak. Rábainé Dani Anikó természetgyógyászként sok hasznos tanácsot tudott adni az immunrendszer megerősítéséhez. A hölgyek körében szuper relaxáló legkört teremtett, és a női körben eltöltött délután testben-lélekben felfrissítette a résztvevőket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában