GastroPant

2023.03.31. 12:37

Magyarországi vállalkozások is bemutatkoztak a nagyszabású kiállításon

A napokban 14. alkalommal rendezték meg Brassóban a GastroPant, Románia egyetlen nemzetközi sütőipari, cukrászati, fagylalt- és vendéglátóipari szakmai kiállítását.

L. B.

A brassói kamara vezetői is megnézték a magyar standot

Fotó: BMKIK

A találkozón kilenc magyarországi vállalkozás és két szakmai szervezet mutatkozott be, részt vett rajta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román tagozata is – közölte a kamara.

A rendezvényen a magyarországi kiállítók az élelmiszeripari, valamint a szállodákkal, éttermekkel, kávéházakkal foglalkozó ágazat számos szegmensét képviselték, így alap- és feldolgozott termékeket, illetve csomagolástechnikai megoldásokat is ismertettek. A CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. a nemzeti standon biztosított bemutatkozási lehetőséget hat cégnek, valamint a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gesztorságában működő Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román tagozatának is. Az igényesen kivitelezett magyar megjelenés a szervezők különdíjában részesült. 

A magyar standot meglátogatta a brassói megyei kamara vezetősége, akik tárgyaltak Rák Jánossal, a Magyar-Román Tagozatának titkárával. Megállapodtak, hogy hamarosan a román kamarai delegáció Békés megyébe utazik, és itt aláírják az együttműködési megállapodást, illetve a román kamarának újabb együttműködési lehetőségeket mutatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában