Gyula

2023.03.20. 13:45

Kitüntetést kapott Szabóné Bíró Márta

Láng István, az Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgatója Szabóné Bíró Mártának, a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság (KÖVIZIG) vagyongazdálkodási és üzemeltetési osztály üzemfenntartási ügyintézőjének március 15-i nemzeti ünnepünk alkalmából Főigazgatói Oklevél elismerést adományozott, szakterületén kifejtett kiemelkedő és példaértékű munkájáért.

P. G.

Szabóné Bíró Márta

Forrás: Facebook

A szakember 2009 óta dolgozik az igazgatóságnál. Üzemfenntartási ügyintéző munkaköre mellett az üzemeltetési csoport irányítási, koordinálási feladatait is ellátja. Feladatai közé tartozik a karbantartók, takarítók és portaszolgálat felügyelete. 

„Gondoskodik a Központi Székház, Tájvízház, a Pálffy utcai vendégház, a Nürnbergi utcai szolgálati lakások, valamint a Szanazugi Védelmi Központ üzemeléséről, megfelelő műszaki állapotban tartásáról. Munkáját alázattal, szerényen és nagy gondossággal végzi. Figyelme mindenre kiterjedő. Jó kapcsolatot ápol a munkatársaival és feletteseivel, akik mindig számíthatnak rá és iránymutatására.” – írta Facebook oldalán a KÖVIZIG

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában