Összetartozunk Szociális Alapítvány

2023.03.08. 16:34

Jótékonysági báljukat három év után újra megtarthatták a nagyszénásiak

Az Összetartozunk Szociális Alapítvány hetedik bálját rendezte meg a nagyszénási iskola tornatermében szombaton. Majd háromszáz vendég örült a lehetőségnek, amit több év kihagyás után hirdettek meg újra.

Cs. I.

Fotó: Tüskés Tibor

Három évvel ezelőtt a VI. Összetartozunk bálunkon még nem is sejtettük, hogy rövid időn belül kezdetét veszi életünk nehéz időszaka, ami a közösségek, a kollégák, a családok és az egyén életében is rendkívüli kihívást jelent. 3 éve várjuk, hogy újra együtt lehessünk. Nagy öröm számunkra, hogy hagyományainkhoz híven ismét megrendezhetjük jótékonysági bálunkat - így kösztöntötte a vendégeket a civilek elnöke, Nagy Attiláné.

A házigazdák izgatottak voltak, hiszen ebben a válságos világban, amikor a családok megélhetése is nehéz, kissé kockázatos bált hirdetni, ugyanakkor bíztak abban, hogy egy nemes ügy támogatása érdekében sokan melléjük állnak. A kuratórium nem a világ megváltását tűzte ki célul, hanem az elmúlt évek során az elvégzett munka folytatását, jótékony célok megvalósítását.

– Minden évben támogatjuk a virágvasárnapi rendezvényt, a községi gyermeknapot, a család- és gyermekjóléti szolgálat karácsonyi ünnepségét és finanszírozzuk karácsony előtt 1000 adag babgulyás elkészítését. A pandémia alatt és azóta is az alapítvány élelmiszermentő tevékenysége során az elmúlt három évben folyamatosan, majd 4,5 millió forint értékben tudott élelmiszeradományt osztani - adott betekintést munkájukba is.

Nagyon sok segítő, támogató, tombolafelajánló jóvoltából vált ismét sikeressé az alapítvány szombati bálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában