Program

2023.03.26. 19:28

Ingyen igényelhetnek LED-es fényforrásokat a komlósiak

A tótkomlósi lakosoknak (a városban 2500 lakott ingatlan található) lehetőségük van ingyenesen hozzájutni LED-izzókhoz. Egy program keretében április 16-áig jelentkezhetnek. Sokan élnek a lehetőséggel.

Cs. I.

Forrás: Shutterstock

– Önkormányzatunk a CYEB Energiamegoldások Kft.-vel együttműködésben lakossági LED-es izzócsere programot hirdet. Megkeresett bennünket a cég és mi boldogan csatlakoztunk a lehetőséghez, hiszen ha az ingatlantulajdonosok lecserélik elavult fényforrásaikat, azzal komoly energiamegtakarítást érnek el, a megtakarítással pedig a zsebükben maradnak a forintjaik – nyilatkozta Zsura Zoltán.

A polgármester azt is hozzátette, hogy ingyenesen lehet LED-es fényforrásokat igényelni egy-egy háztartás lakossági villanyszámlája alapján. 

Érdemes élni a lehetőségggel, hogy csökkenthessék a komlósiak a közüzemi díjaikat, ráadásul a modern megoldással kevésbé terhelik a környezetüket. Ezeknek az izzóknak ugyanis akár a 10 évet is eléri az élettartamuk. A jelentkezéshez szükség van a regisztrálandó háztartás villanyszámlájára és egyéb dokumentumokra.

– A mi feladatunk az, hogy minél több komlósihoz eljusson a lehetőség híre. Ha megkapjuk az energiatakarékos izzókat, akkor pedig a kiosztásban vállalunk közreműködést – tette hozzá a városvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában