Ünnep

2023.03.21. 07:10

Húsvéti díszbe öltöztek Gyula különleges terei

Az Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft. munkatársai idén is ünnepi díszbe öltöztették Gyula városát húsvét előtt – tájékoztatott Facebook oldalán dr. Görgényi Ernő polgármester.

P. G.

Forrás: Facebook

Mint kiemelte, ebben az évben összesen mintegy 60 dekorációs elemet helyeztek ki város 13 pontján, Gyula jellegzetes közterein állítottak fel húsvéti installációkat, hogy a település a lehető legszebb tavaszi arcát mutathassa a város polgárainak és az ide látogató vendégeknek.

Dr. Görgényi Ernő kiemelte, a Kossuth téren, a Simonyi téren, a kórház gyermekosztálya előtt, a Szent Miklós parkban, a vízügy székházánál, a Harruckern téren, a Világóránál, a Petőfi téren, a művelődési központnál, a Százéves Cukrászdánál, a Vigadónál és a Tiborc utcai körforgalomban már befejeződött a díszítés, a Várkertbe pedig hamarosan kikerülnek és az ortodox húsvét végéig ott is maradnak az idén gyártott új dekorációs elemek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában