MSZP

2023.03.08. 16:12

Egy-egy szál piros szegfűvel lepték meg Csabán a nőket

Nőnap apropóján egy-egy szál piros szegfűvel köszöntötték az Andrássy úton szerdán délután a hölgyeket Miklós Attila és Fülöp Csaba MSZP-s önkormányzati képviselők.

L. B.

Fülöp Csaba és Miklós Attila évek óta megtartja a nőnapi akciót

Forrás: Archív-fotó

A helyszínen tartott sajtótájékoztatón elmondták, ezzel is szerették volna megköszönni nekik mindazt, amit tesznek nap mint nap, hiszen a munkájuk mellett – sokszor erőn felül – számos családi, otthoni feladatot vállalnak és végeznek el.

Emellett felhívták a figyelmet arra, hogy szerintük továbbra is akad tennivaló Magyarországon a nemek közötti egyenlőség megteremtésében. Bár a nők választók és választhatók, a hétköznapi gondolkodásban is megjelenő, tényleges egyenlőségre várni kell, hiszen a férfiakhoz képest jóval kevesebb a női képviselő és politikai vezető. Ugyan a gazdasági életben volt előrelépés, úgy vélik, most is előfordul, hogy ugyanazért a munkáért a nők kevesebbet kapnak, mint a férfiak.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában