Szalagavató

2023.03.06. 08:50

Bálkirályt és a bálkirálynőt választottak Mezőkovácsházán

Mezőkovácsházán a Hunyadi János Gimnáziumban hetek óta tartott az idei szalagavatót megelőző bálkirályi cím várományosainak a kampánya. Az Oktatási Hivatal Bázisintézményi programjának keretén belül feltűzték a szalagot szombaton a középiskola végzős maturanduszainak. Az est végén pedig arra is fény derült, ki lett az idei év bálkirálya és bálkirálynője.

Cs. I.

Fotók: Szabó Ákos

A szalagavató bált megtisztelte Pavukné Simon Nóra Edina, az Oktatási Hivatal Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetője. 

A köszöntők után a 11. évfolyam A leépített szépség című előadásával folytatódott az est, amelyben egy elképzelt szépségverseny világába kaptak betekintést, miközben a végzősök feledhetetlen pillanatait is megismerhették a résztvevők. A csavaros és olykor megható történet remek alakításokkal és elbűvölő látványvilággal varázsolt el mindenkit, és osztatlan sikert aratott. Az előadást Duma Zsolt drámapedagógus rendezte.

A szalagtűzés előtt Havancsák Piroska igazgató köszöntötte a fiatalokat, majd a végzősök keringője varázsolta el a közönséget.

A bálkirályválasztás zárta a színvonalas rendezvényt. A koronát a leköszönő bálkirály és bálkirálynő: Halász Dániel és Horváth Anna adták át. A kampányfilmeket külső, szakmai zsűri értékelte.

Eredmények: A Facebook kedvence: Donáth Enikő; Hunyadi „lakók” titkos kedvence: Nyerges Ildikó; Legjobb kampányfilm: Szeles Gergő; Udvarhölgy: Nyerges Ildikó; Kancellár: Veres Marcell; Bálkirálynő: Evanics Evelin; Bálkirály: Szeles Gergő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában