Beol podcast

2023.03.19. 10:28

Az egyik legígéretesebb fiatal hazai turisztikai szakember, Onofer Eszter a Beol podcast vendége

Ezen a héten Onofer Eszter volt a Beol podcast vendége, akit a közelmúltban a turisztikai hivatás tíz legígéretesebb fiatal hazai szakembere közé választottak.

P. G.

Tősgyökeres dunántúliként választotta térségünket

Fotó: Für Henrik

A Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. marketingmenedzserével beszélgettünk Velencei-tótól alig néhány kilométerre található Zichyújfaluban eltöltött, máig meghatározó gyermekkoráról, és arról, hogy miért választotta a turisztikai hivatást.

A szakember kérdésünkre mesélt a győri főiskolai évekről, a Héderváry kastélyszállóban, a Balatonnál és a Budapesten eltöltött rendkívül izgalmas időszakáról.

Onofer Esztert arról is faggattuk, hogy tősgyökeres dunántúliként miért választotta később Békés megyét, és mi volt az, ami a leginkább megfogta térségünkben, illetve az itt élő emberekben. Szó esett arról, hogy miként vészelték át, és milyen munkát végeztek a koronavírus időszaka alatt, és már az energiaválság árnyékában hogyan született meg a Gyula nyitva van, Gyula nyitva marad kampány. Arról is beszélgettünk, hogy miként kapcsolódik ki a kiváló szakember.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában