Jótékonysági bál

2023.03.20. 11:52

Az alsó tagozat birodalma kültéri játékokkal bővülhet Körösladányban

Ötödik alkalommal rendezték meg a Tüköry Jótékonysági Country Bált a Dr. Asztalos Miklós Művelődési Házban.

P. G.

A fellépő pedagógusok műsorral szórakoztatták a közönséget

Forrás: BMH

A körösladányi Tüköry Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola vezetősége és szülői munkaközössége a közelmúltban ismét jótékonysági bál szervezésébe fogott, immáron az ötödikbe. Kérdésünkre Oravecz Eszter Ágnes intézményvezető elmondta, hogy a sorozatban valamennyi jótékonysági akciójuk kivétel nélkül sikerrel zárult.

Mint kifejtette, idén azzal a céllal vágtak neki a programnak, hogy a támogatásokból az alsó tagozat birodalma kültéri játékokkal bővüljön, hiszen minden esztendőben igyekeztek otthonosabbá, gyermekbaráttá tenni iskolájukat. A rendezvény mottójául Böjte Csaba atya gondolatait választották, amely szerint: „Aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van, az kezdjen el valami jót tenni, és meglátja, milyen sokan oda állnak mellé!”

Oravecz Eszter Ágnes intézményvezető ünnepi beszédében úgy fogalmazott: „ Életünk folyamán minden perc ezer és ezer lehetőséget nyújt arra, hogy tetteink a jóra, a szépre, a nemesre, a minket gazdagítóra irányuljanak, s így cselekedeteinknek értelme és véghetetlen értéke legyen. Szívből gratulálok minden támogatónak, mert bebizonyítottuk, hogy vannak boldog pillanatok, van remény, van összefogás. Felépítettünk valamit amit szeretetnek, összefogásnak, önzetlenségnek hívnak és ezt együtt hoztuk létre, együtt alkottuk meg. Újra megmutattuk, hogy mennyi jószándékú ember él itt a Körösök völgyében, megmutattuk, hogy együtt csodákra lehetünk képesek!”

– A köszöntőbeszéd után a fellépő pedagógusok műsorral szórakoztatták a közönséget. Értékes tombolák sokaságát sorsolták ki, a fődíj egy automata mosógép és egy álló porszívó volt. A svédasztal is roskadásig megtelt finomságokkal, mely az önkormányzat konyháján készült. A vendégmarasztaló süteményeket a szülők sütötték – tette hozzá Oravecz Eszter Ágnes intézményvezető. A rendezvény jelentős érdeklődés mellett, kiváló hangulatban zajlott.  A bál fővédnöke Dankó Béla országgyűlési képviselő volt.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában