Békés Megyei Könyvtár

2023.03.25. 18:17

A Szomjas troll és más furcsaságok című előadást mutatták be Békéscsabán

Az Europe Direct Békés programjaként Varró Dániel és Molnár György: A szomjas troll és egyéb furcsaságok című előadását mutatta be szombaton a Békés Megyei Könyvtárban. Varró Dániel a fiatal költőgeneráció kiemelkedő alakja, akiért szerteágazó alkotótevékenysége és egyedi humora miatt a kritika és a közönség egyszerre rajong. Versek, gyermekversek, színdarabok, valamint műfordítások fűződnek a nevéhez.

Ny. L.

Fotó: Bencsik Ádám

Elmondta, gyermeke születése inspirálta az „Akinek a lába hatos – korszerű mondókák kisbabáknak” című kötetét és folytatását, az Akinek a foga kijött című művét. Legújabb alkotása A szomjas troll egy skandináv és kelta alapokon nyugvó, verses mesefüzér.

Varró Dániel kedvenc dalszerzőjével, Molnár Györggyel tíz éve lép fel szerte az országban. Megzenésített versekkel tűzdelt műsoruk a zenés irodalmi programok palettáján is kitűnik egyedi és modern stílusával. A programot követően sajtshow várta a vendégeket kóstolási lehetőséggel. Aki megválaszolta a „Kis európai sajtkvíz” kérdéseit, annak esélye nyílt a három sajtcsomag egyikének a megnyerésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában