Összefoglaló

2023.03.12. 20:34

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. március 12.

A vasárnap sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-minden történt 2023. március 12-én.

Beol.hu

Czékus Ádám duplájával két góllal vezetett az első félidőben a Békéscsaba, de ezúttal sem sikerült megszerezni a győzelmet.

A békési református gyülekezet néhai, mártírhalált halt lelkészére Balogh Mátyás emlékeztek vasárnap a református templomban.
Április 16-án, vasárnap 10 órától immáron harmadik alkalommal rendezi meg a Körös-körül Jótékonysági Futóversenyt a Békési Fiatalokért Egyesület.

Mindent a természetvédelemért: a Beol podcast vendége Boldog Gusztáv.

Mint az a NAV közleményében olvasható, bárki, aki KAÜ-azonosítóval (ügyfélkapu, elektronikus személyi igazolvány, telefonos azonosítás, arcképes azonosítás) rendelkezik, március 15-étől megnézheti saját adóbevallási tervezetét.

Megkoszorúzták Reök István, Munkácsy Mihály gyámjának sírját vasárnap délelőtt Békéscsabán. A megemlékezést a Békési Úti Közösségi Házak és a Békéscsabai Városvédő és Városszépítő Egyesület közösen szervezte.

Luca Visentini 50 ezer eurót fogadott el Pier Antonio Panzeri volt európai parlamenti képviselőtől - számol be róla a Magyar Nemzet.

Többeket hazaengedtek ambuláns ellátásuk után az M1-es autópályán szombaton történt tömegbaleset sérültjei közül - derült ki az MTI tudósítóinak vasárnapi érdeklődése nyomán adott kórházi válaszokból.





 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában