Szabadidős eszközök

2023.03.29. 13:09

A gerlai diákokat támogatják a jótékonysági bál bevételével

Jótékonysági bált rendeznek április 15-én 17 órától a Gerlai Általános Iskola tornatermében.

N. Sz.

Iskolai rendezvény Gerlán

Bodzás-Bőtsch Emese, a szülői munkaközösség elnöke elmondta, az élőzenével fűszerezett program teljes bevételét az intézmény udvarán található szabadidős eszközök, játékelemek – mászóka, lengőhinta – állagmegóvására és bővítésére fordítják.

– Az iskola emellett évente szervez egynapos kirándulást a diákoknak. A pedagógusok mindent megtesznek az élményekkel teli gyermekévekért, de ehhez további anyagi forrásra van szükség. Szeretnénk az utazásaikat támogatni, még színesebbé tenni. Finanszíroznánk a belépőjegyeket, a benzinköltséget – részletezte Bodzás-Bőtsch Emese, hozzátéve, sok helyi családnak nincs lehetősége egyénileg elmenni nyaralni. Hangsúlyozta azt is, hogy a családias, zöldövezeti, gerlai iskolában kilencven gyermek tanul, mindannyiuk életét támogatja, színesíti, aki a bálra elmegy, esetleg támogatójegyet vásárol, vagy adománnyal segít. 

– Lesz koktélbár, büfé is. Vadat fogunk vacsorázni, a dobozi Farkas Béla biztosítja a talpalávalót. A tombolán értékes nyereményeket, például utazást, éttermi utalványt, borkóstolót sorsolunk ki. A jelentkezéseket a [email protected] e-mail címen várjuk – tette hozzá.

A Tisza-tónál már jártak a gerlai diákok

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában