Őszirózsa

2023.03.28. 17:18

A Füvesember előadását nézték Kunágotán

Kunágotán az Őszirózsa Nyugdíjas Klub tagsága, élükön Gál Ilonával, 2022 decemberében újraszerveződött. A klub működésével kapcsolatos feladatok ellátását Vaczkó Béláné klubvezető-helyettesként, míg Csizmadia Sándorné gazdasági vezetőként segíti.

Cs. I.

Forrás: Shutterstock

A régi tagok mellett új belépők is jelentkeztek. Bátorítanak minden kikapcsolódni vágyó nyugdíjast, hogy csatlakozzon a klubhoz. Kéthetente, csütörtökön délután 14 órakor tartanak összejöveteleket a művelődési házban.

Első találkozáskor az ismerkedés volt napirenden, legközelebb már témavezetőként Lászlóné György Klára a gyógytea-készítés rejtelmeibe vezette be a hallgatóságot, ismertette azok jótékony hatásait.

Rengeteg gyógyteát kóstoltak, ízlelgettek, miközben megnézték a Füvesember egyik, a témába vágó előadását. Volt már farsangi programjuk is, szemüveget és közös bohócot készítettek, majd érdekes totóval és rejtvénnyel múlatták az időt, miközben kóstoltak finom csörögefánkot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában