Szépkor

2023.03.01. 19:28

A 90 éves Marika nénit köszöntötték Battonyán

Battonya önkormányzata nevében köszöntötte Boros Csaba polgármester és Lénárt Anna anyakönyvvezető a 90 éves Nádaski Péterné, Marika nénit. Kifejezték és átadták jókívánságukat a 90 évet megélt édesanyának, nagymamának, dédmamának.

Cs. I.

Forrás: Facebook

Emlékeket, gondolatokat idéztek, amelyek elválaszthatatlanok életétől. Az évek múlásával talán megkoptak az emlékek, de olykor akaratlanul is visszatérnek, végigpereg gondolataiban egész élete.

Marika néni Békéscsabán született 1933. február 28-án. Szerető szlovák család hetedik gyermekeként látta meg a napvilágot.

A középiskola befejezése után a Viharsarok népújságnál kezdett dolgozni. Majd a sors úgy hozta, hogy a táncnak köszönhetően megismerkedett férjével, akivel 1953. május 27-én összeházasodtak. Két gyermekük született, Marika és Gyuri.

Két unokájuk, Diána és Gyurika, dédunokákkal, Milánnal, Mirkóval és Johannával varázsolták szebbé idős napjait. Marika néniék 1955 végén költöztek Battonyára. Nyugdíjas éveiben is próbálja szellemi frissességét megőrizni, olvas, televíziót néz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában