Határtalan szeretet

2023.02.13. 11:50

Példaképükről forgattak, különdíjat érdemeltek ki a csabai fiatalok

Különdíjat érdemelt ki az evangélikus gimnázium tanulói – Kovács Dóra, Fazekas Kitti, Lenkefi Luca, Gulyás Sára és Oláh Kata – által készített, Határtalan szeretet című film, amelyben a fiatalok azt örökítették meg, hogy Bonnyai Sándor miként gyűjtött adományokat az orosz-ukrán háború kirobbanását követően.

L. B.

Fotó: Bonnyai Sándor/Facebook

Bonnyai Sándor a közösségi oldalán kiemelte: amekkora munka, ugyanakkora szív áll a videó mögött. A fiatalok szabadidejüket nem sajnálva több hónapon keresztül forgattak, rendeztek, vágtak, sőt a felajánlások válogatásában, dobozolásában ugyancsak szerepet vállaltak.

A film azon a dokumentumfilm-pályázaton nyert, amelyet az ERöMŰVHÁZ Nonprofit Kft. a K11 Művészeti és Kulturális Központ szervezésében írt ki amatőr filmesek részére Közösségeink ereje címmel. Az elismerést a minap vették át a fővárosban a diákok Bonnyai Sándorral közösen, aki kiemelte, hogy rengeteg alkotás érkezett a pályázatra, és azokat komoly szakmai zsűri bírálta el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában