Beol podcast

2023.02.19. 10:27

Oszkár napon is felköszöntik: Oszlács Norbert a Beol podcast vendége

A 104 Rádió 1 békéscsabai hangja. Volt olyan időszak, hogy vele ébredtek a rádióhallgatók Békéscsabán és környékén, most pedig 12 és 14 között szól az éterben a 104 Mhz-en. Podcast-sorozatunk mostani vendége Oszi, azaz Oszlács Norbert, akivel Licska Balázs újságíró beszélgetett.

L. B.

Oszlács Norbert

Fotó: Für Henrik

Oszi többek között beszélt arról is, hogy szólítja-e egyáltalán valaki Norbertnek vagy Norbinak, és hogy hányan köszöntötték fel Oszkár napon, azt gondolva, hogy az Oszi becenév az Oszkárból ered. A tévedések pedig nem értek ezzel véget: amikor 27 éves volt, a hangja alapján azt gondolták, hogy egy negyvenes, kopasz és szemüveges férfi.

Bár csak 37 éves lesz, veteránnak számít a szakmában, hiszen 14 éves kora óta, 2000 óta rádiózik. Beszélt arról is, hogy tudni kell minden nap megújulni, és arról is, hogy neki mi jelenti a kikapcsolódást. Gyermekként megcsapta a mozdony füstje, így vasútmodellezik, minden nap szán legalább 15 percet arra, hogy az apróságokkal foglalkozzon. A podcastben szóba került a versenytánc, a cirkusz, a lemezlovas élet, de az is, hogy miért állt tartalékos katonának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában