Kvíz

2023.02.05. 11:19

Ön mennyire figyelte januári híreinket?

Ebben a kvízben a legérdekesebb és a legolvasottabb januári cikkeinkből állítottunk össze néhány kérdést. Figyelemmel követi a megye híreit? Akkor játékra fel!

beol.hu
1.
A nemzetközivé lett kézmozdulatnak, a néma segélykiállításnak köszönhette egy, a párja által rángatott nő a szabadulását Szarvason.
2.
A megye első babája, Lara január 1-én, 6:51 perckor született 3140 grammal és 48 cm-el. Melyik városban jött világra a kislány?
3.
A tolvajok élete sem egyszerű. A "szakma" egyik képviselője "munka" közben szundikált el és a rendőrök ébresztették fel. Melyik városban történt az eset?
4.
Közel nyolcvanöt centis, mintegy 7,5 kilós halat fogott szilveszterkor a Körösön a Békésen dolgozó Hajdú Zsuzsanna. Milyen hal volt a zsákmány?
5.
A Viharsarok szépe, Szolcsánszky Tünde a szépségversenyek mellett a sportban is szereti megmérettetni magát. Melyik sportágban ér el rendszeresen sikereket?
6.
Vannak helyek Békéscsabán, amik bár sok változáson mentek keresztül, de a nevüket megtartották – legalábbis a köznyelvben. A hónapban a Szent István tér és az Andrássy út sarkán álló épületről írtunk. Melyik étteremnek adott otthont ez az épület?
7.
Januárban hírül adtuk, hogy hétnapos, összesen 300 kilométeres, a békési kastélyokat felfedező bringás vándortábort hirdettek meg. Honnan fog indulni a tábor?

Lemaradt ezekről a hírekről? Akkor a lenti lista segíthet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában