Mezőkovácsháza

2023.02.25. 10:45

Nyolcan versengenek a bálkirály és bálkirálynő címért a Hunyadiban

A szalagavató a maturanduszok életében jeles esemény. Lassan szembesülniük kell azzal, hogy egy korszak lezárult és életük új dimenziókban folytatódik. Ez számukra egy korszak végét és az első bálat is jelenti. A Mezőkovácsházi Hunyadi János Gimnáziumban március 4-én lesz a nagy nap. Addig viszont keresik a bálkirályt és a bálkirálynőt.

Cs. I.

Idén már XVII. alkalommal dönthetnek a szavazók, hogy a Hunyadiban ki legyen a bálkirály és a bálkirálynő. A kampány javában zajlik. A középiskola hagyományaihoz hűen a végzős évfolyam 4-4 jelöltet állított a bálkirályi, illetve bálkirálynői posztra. A jelöltek kampánya megtöri a hétköznapok csendjét. A cím elnyerése kiváltságokkal jár és büszkeséggel töltheti el a szerencsés végzőst.  Az eredmények összetett: az alsóbb évfolyamok és a tanárok titkos szavazása, az internetes szavazás az esemény közösségi oldalán, valamint a szakmai zsűri által kampányfilmekre leadott pontszám alapján megállapított sorrend. Az eredményt a bálnyitó keringőt követően, a végzősök bálján hirdetik ki.

A jelöltekre a Hunyadi János Gimnázium hivatalos közösségi oldalán lehet szavazni. A szavazást 2023. március 3-án, pénteken éjfélkor lezárják. A bálkirályi és királynői koronát a 2022-es év győztesei, Halász Dániel és Horváth Anna Lizett adják át.

Bálkirály jelöltek (ABC sorrendben):
1. Gál Ádám
2. Szeles Gergő
3. Trajer Patrik
4. Veres Marcell

Bálkirálynő jelöltek (ABC sorrendben):
1. Donáth Enikő
2. Evanics Evelin
3. Kasza Deniza
4. Nyerges Ildikó.

Fotó: Szabó Ákos
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában