TOP Plusz

2023.02.07. 11:54

Felére csökken a nem aszfaltozott utak száma Füzesgyarmaton

Több utcában építhetnek aszfaltutat a jövőben Füzesgyarmaton – közölte Koncz Imre polgármester, hogy erre nyert 344 millió forint támogatást az önkormányzat a TOP Plusz keretében.

L. B.

Fotó: Shutterstock illusztráció

Kiemelte, ez hatalmas előrelépést jelent a város életében, hiszen most mintegy harminc utcában nincs szilárd burkolat. Ezen beruházás – illetve másik két fejlesztés – eredményeként viszont a felére csökken a nem aszfaltozott utak száma a településen.

A mostani fejlesztés érinti a Bajza, a Szigligeti, a Zrínyi, a Simonyi, a Kölcsey, a Bem, a Dózsa, a Lenkei, a Május 1., a Kőrösi Csoma Sándor, a Kisfaludy, a Vécsey, a Táncsics, az Akácfa, az Erkel és a Berzsenyi utcákat, összesen közel négy kilométeren.

Egy másik beruházás során szilárd burkolatot kap a Veres Péter utca. Emellett kormányzati támogatásból leaszfaltozzák a Hunyadi és a Bocskai utcákat hónapokon belül, tavaly megtörtént az érintett szakaszon az ivóvízvezeték kiváltása.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában