Volánbusz

2023.02.26. 13:35

Jól alakul a helyi közlekedés Gyomaendrődön

A Volánbusz járatait továbbra is igénybe lehet venni a helyi közlekedésre.

V. E.

Toldi Balázs

Forrás: Facebook

Számos változás megy végbe jelenleg hazánkban, így Gyomaendrődön is. Az egyik ilyen a településünkön a helyi járatok átalakulása – ismertette a napokban Toldi Balázs polgármester. Kifejtette, a Volánbusz járatait továbbra is igénybe lehet venni a helyi közlekedésre. Összesen 17 járatpár közlekedik hétköznapokon Endrődről-Gyomára, és visszafelé.

A polgármester elárulta, az utóbbi két hétben tárgyaltak a Volánbusszal a tapasztalatokról, amikkel kapcsolatban pozitív visszajelzések voltak. A reggeli buszjárat például – amely ingyenes a diákoknak –, jól működik, illetve az egyéb hétköznapi járatokat is egyre többször használják a gyomaendrődiek.

A fentiek alapján úgy gondolja, hogy a képviselő-testület egy jól megfontolt és gazdaságos döntést hozott. Végül kiemelte, kérték a Volánbusztól azt, hogy a Szarvas és Kondoros felől érkező buszok, amelyek bekanyarodnak a vasútállomásra, majd tovább mennek a Szabadság térre, azok visszafelé ne a Pásztor, hanem a Kossuth úton közlekedjenek, és a volt könyvtár épülete előtti buszmegállóban is álljanak meg, azért, mert a közelben található posta és bankfiók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában