Adomány

2023.02.05. 16:20

Ismét jótékonysági mentősbált rendeznek Újkígyóson

Idén is megrendezik a Jótékonysági Mentősbált Újkígyóson. Az adományokból befolyt összeget a Békéscsabai Mentőalapítványnak ajánlják fel.

Gyemendi Réka [email protected]

Kovács László

Forrás: Facebook

Kovács László, a békéscsabai mentőállomás mentőápolója elmondta, tavaly született meg az ötlet, hogy rendezzenek jótékonysági bált, aminek a teljes bevételét a Békéscsabai Mentőalapítvány támogatására ajánlanák fel. A 2022-es bál nagyon jól sikerült, 800 ezer forintot sikerült az alapítvány részére átadniuk. Ezt követően fogalmazódott meg bennük, hogy idén is megrendezzék a estélyt, immár hagyományteremtő jelleggel. Az adományokból befolyt összeget az alapítvány nagyrészt eszközfejlesztésekre fordítja.

A jótékonysági bál helyszínéül az újkígyósi Soproni Söröző szolgál majd február 11-én. Kovács László ismertette, ahogyan tavaly, úgy idén is rengeteg helyi, illetve vidéki vendéget várnak. A  szervezők emellett licitre bocsátottak egy kézilabdát is, amelyet a Pick Szeged felnőtt kézilabda csapata írt alá, az ebből befolyt összeget szintén a Békéscsabai Mentőalapítványnak adják. Licitálni az Ildikó dekor Facebook oldalán lehet február 10-ig.

A jótékonysági bál mellett a szervezők a kísérőrendezvényükre, egy újraélesztés bemutatóra is várják az érdeklődőket február 11-én, 10-14 óráig az újkígyósi művelődési házban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában