Lajstrom

2023.02.06. 10:18

Három békéscsabai technikum is a TOP 100-ba került

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal adatai alapján vármegyénkből három technikum került be a legjobb száz közé.

Beol.hu

Mint az a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara JóPálya pályaválasztási oldalán olvasható, a békéscsabai Szakképzési Centrum Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Technikum és Kollégium, ismertebb nevén a Közgé a hatodik a TOP 100-as listán a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal közhiteles adatai alapján, melyet az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt. szemlézett. A 31. a Békéscsabai SZC Nemes Tihamér Technikum és Kollégium, azaz a Gépészeti és 35. a Békéscsabai SZC Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium, azaz a Vízmű.

A lajstrom a tanulók bemeneti és képzési-kimeneti teljesítményének, az intézmények oktatói létszámának és digitális ellátottságának figyelembevételével készült. Az elemzés vizsgálta, hogy a tanulók milyen tanulmányi eredménnyel érkeznek az intézményekbe, hogyan aránylik az évismétlők száma az intézmény tanulói létszámához, és milyen eredménnyel teszik le az érettségi vizsgát.

A teljes lista ITT olvasható. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában