Visszatekintő

2023.02.26. 18:58

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

A biztosítóberendezés hibája miatt a Budapest–Hatvan–Miskolc és a Budapest–Újszász–Szolnok–Békéscsaba vonalon 15-25 perccel is meghosszabbodhat a vonatok menetideje – olvashattuk szerdán délelőtt.

Több bűncselekménnyel gyanúsítható férfit és nőt fogtak el kedden hajnalban az Orosházi Rendőrkapitányság és a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság „Körös” Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei Orosházán. Az elfogásról videó is készült.

Egy 68 éves többszörösen büntetett előéletű gyulai férfi, ittas állapotban többször is zaklatott egy piaci árust. A sértett a folyamatos háborgatást megelégelve rendőri intézkedést kért, melynek eredményeként az ittas állapotban lévő idős férfit a piac bejáratánál elfogták és előállították.

Több mint harminc Békés vármegyei orvost jelöltek betegeik Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra. Az elismerést évente adják át 2018 óta.

200 ezer forintos pénzbüntetésre és a közúti járművezetéstől 10 havi eltiltásra ítéltek egy 20 éves, büntetlen előéletű békéscsabai férfit, aki Békéscsabán, éppen a rendőrség előtt hajtott át a piroson és ezzel okozott balesetet. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában