Muzsla Gréta

2023.02.28. 14:54

Az év első orosházi babáját köszöntötték

Muzsla Gréta 2023. január 1-jén reggel született meg az orosházi kórházban. Ő az idei első Orosházán született baba, egyben az első orosházi is. Grétát és családját Dávid Zoltán polgármester februárban látogatta meg, hogy a város nevében köszöntse őket.

Cs. I.

Fotó: Dávid Zoltán/Facebook

Az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézetben január 1-jén, 7 óra 46 perckor 3550 grammal és 51 centivel született meg Muzsla Gréta, az orosházi Muzsla Balázs és Muzsla-Németh Tímea első gyermeke.

A családot, de legfőképpen Grétát február végén Orosháza polgármestere, Dávid Zoltán köszöntötte, aki a virágcsokor mellett egy babaápolási holmikat tartalmazó ajándékcsomagot is átadott. 

– Szívből gratulálok és jó egészséget kívánok az egész családnak. Hatalmas boldogság egy gyermek születése, és bizony egy pillanat alatt felnőnek – mondta a városvezető, megcsodálva a kis Grétát, akit egyáltalán nem zavart a sokadalom. A Muzsla család egyike lesz azoknak, akiket a babaköszöntő keretében köszönt majd a város, folytatva az elmúlt évek hagyományait.

 


 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában