Orosháza

2023.02.02. 11:00

A báli bevételből modernizálják a véradáskor használt eszközöket

Ismét jótékonysági bált szervez az Orosházi Kórházért Alapítvány. A február végi társadalmi esemény bevételét a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet véradó állomásának ajánlják fel, amiből véradáshoz szükséges eszközöket vásárolnak.

Cs. I.

2020-ban fellépett a kórházi bálban Abebe Dániel (Bebe)

Fotó: Püspöki Zsolt

A kikapcsolódásé, az önfeledt szórakozásé és a táncé lesz a főszerep 2023. február 25-én a Petőfi Művelődési Központban, ahol az Orosházi Kórházért Alapítvány szervezésében tartják a 12. jótékonysági bálat.

A kórház transzfúziológiai osztályának kollégái az orosházi járásban és a környező településeken is rendszeresen kitelepülnek, ahol szervezett keretek között zajlik a véradás. Ezek az alkalmak nagyon népszerűek, országos viszonylatban Orosháza és térsége előkelő helyen szerepel az önkéntes véradók számában.

– A véradáskor használt eszközeink nagy igénybevételnek vannak kitéve, így némelyik cserére, modernizációra szorul. Az Orosházi Kórházért Alapítvánnyal azt a célt tűztük ki, hogy a véradások gyors és hatékony lebonyolítása érdekében új eszközöket vásároljunk. A jótékonysági bál célja tehát, hogy minél nagyobb összeg gyűljön össze. Ahogy a korábbi alkalmakon, a bál bevétele mellett most is számítunk a magánszemélyek, cégek adományára is – fogalmazott dr. Duray Gergő, az alapítvány kuratóriumi elnöke.
A bálban fellép a Balássy Betty, Wéber Helga, Wéber Zsófia alkotta SwingGirls együttes. A három jól képzett énekesnőből álló énekformáció a swing varázslatos világába repíti el a hallgatóságot.

Támogató jegyek is válthatók

A jó hangulatról és a kiváló zenékről az orosházi Gógán Norbi gondoskodik. Tombolán értékes nyereményeket sorsolnak ki. A bálba a vendégek 12 ezer forintos, a kórházi dolgozók 10 ezer forintos áron válthatnak belépőt. Emellett 10-15-20 ezer forint értékben támogatói jegyek is válthatók, amik az adomány alapot növelik. A bálba belépőket a Könd utcai szakrendelő 3. emeletén, az ápolási igazgatósági titkárságon lehet váltani hétköznap munkaidőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában