Biztonság

2023.01.25. 10:13

Új eszközt kaptak Orosháza önkormányzatától a tűzoltók

Dávid Zoltán polgármester háláját fejezte ki a tűzoltóknak a városlakókért végzett áldozatos munkájukért.

Cs. I.

Jobbról Dávid Zoltán, Bohák János, Bajkán György az átadáson

Fotó: A szerző felvétele

Hagyomány, hogy az önkormányzat a kéklámpásoknak 200 ezer forint értékű, a számukra szükséges eszközbeszerzéssel segíti a feladatvégzést. Ezzel is megköszöni a polgármester a városlakókért végzett áldozatos munkájukat.

Szerdán a tűzoltóságra látogatott Dávid Zoltán, ahol a parancsnok, Bohák János és a kirendeltségvezető, Bajkán György fogadta, majd a szolgálatban lévő állomány körében átadta az eszközöket.

Dávid Zoltán polgármester hangsúlyozta, az a fajta biztonságérzet, amit az orosháziak a tűzoltók jelenlétével, felkészültségével, szolgálatával megtapasztalnak, nélkülözhetetlen a mindennapokban. Dicséretes ez a munka, tisztelet és elismerés illet minden lánglovagot.

Bajkán György az eszközt megköszönve elmondta, ez egy megelőző karbantartást szolgáló ajándék, aminek azért is van a jelenlegi gazdasági helyzetben jelentősége, mert azt bizonyítja, hogy az önkormányzat kitart elkötelezettsége mellett, hogy megajándékozza a kéklámpásokat ilyen körülmények között is.

Bohák János parancsnok hozzátette, az új ívhegesztőjük – amihez kaptak pajzsot, műanyag hegesztőt is – kivált egy harmincéves, elavult készüléket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában