Fejlesztés

2023.01.15. 21:07

Megújult az óvodai tornaszoba Sarkadkeresztúron

Megújult az óvodai tornaszoba Sarkadkeresztúron, a munkálatok nemrég értek véget – ismertette Bakucz Péter polgármester, hozzáfűzve, hogy a beruházásra 3,5 millió forintos támogatást nyert el az önkormányzat a Magyar Falu Program keretében.

L. B.

Bakucz Péter polgármester mutatta, hogy véget ért a beruházás /A szerző felvétele/

Az épületet szigetelték, vadonatúj nemesvakolatot kapott, valamint az ablakpárkányokat is cserélték. A településvezető emlékeztetett, hogy korábban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében két eredményes pályázat révén is korszerűsítették az óvoda épületét.

– Nagy segítség, hogy megújult mind a tornaszoba, mind a óvoda, ahol jelenleg 29 gyermekről gondoskodnak két csoportban – mondta Rácz Adrienn, aki Nagyné Zsoldos Mária, a korábbi igazgató nyugdíjba vonulása óta megbízottként vezeti az intézményt.

Az óvodában két óvodapedagógus, egy pedagógiai asszisztens és két dajka dolgozik. Az elmúlt időszakban érkezett Kolozsvári Ildikó óvodapedagógus, valamint – mivel az egyik óvodapedagógus kismama lett – január 1-jétől Pribék Barbara pedagógia asszisztensként.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában