Akció

2023.01.06. 11:13

Kutyákat még igen, macskákat már nem lehet ingyen ivartalaníttatni Orosházán

Cicák ivartalanítására már nincs több lehetőség – számolt be a Szikhát Kutyamenhely a közösségi oldalán. Az állatabarátoknak ugyanis jó hírrel szolgáltak: a felesleges kutya- és macskaszaporulat megszületésének a megakadályozása érdekében ingyenes akciót hirdettek.

Cs. I.

Forrás: Shutterstock

,,Németországi partnerszervezetünk, a Projekt Pusztahunde támogatásával egyesületünk idén ismét ingyenes ivartalanítási akcióval segíti Orosháza és a kistérség lakosságát kutyák/cicák tekintetében, de korlátozott (100) egyedszámban. A lakosság azon részét célozzuk meg, akik szeretnék kedvenceiket ivartalaníttatni, de azt anyagilag nem tudják fedezni.

Az ivartalanítást azok is elvégeztethetik, akiknek a kedvenceik nem rendelkeznek microchippel. De az azonosító transzponder beültetésének árát a gazdának kell fizetnie.”

A regisztráció macskák esetében már betelt, erről is tájékoztatták az állatbarátokat. Kutyák ivartalanítására van még lehetőség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában