Beszerzések

2023.01.15. 11:07

Kevés pénzből vett eszközök szolgálják a sámsoni közösséget

Annus István polgármester arról tájékoztatta a lakosságot, hogy az elmúlt három évhez hasonlóan, tavaly végén ismét számolgattak és látva az önkormányzati költségvetés stabil helyzetét, vásároltak több olyan eszközt, ami időszerű volt egy nagyobb létszámú rendezvény sikeres lebonyolításához a bérelhető közösségi helyszíneiken.

Cs. I.

Fotó: Annus István/Facebook

Vettek hűtőt és egy fagyasztóládát, így már a Szabadság Házban, a Défosz közösségi házban és az idén elkészülő, felújított művelődési házban is tudnak majd biztosítani korrekt, teljes körű szolgáltatásokat akár lakodalomról, vagy civil szervezetek, nyugdíjas egyesületek programjairól is legyen szó.

– Lassan cserére szorulnak az evőeszközök is, ezért vettünk 400 darab kanalat, 400 darab villát, 400 darab kést, 300 darab poharat, 40 darab merőkanalat, 25 darab leveses merőkanalat és 50 darab mokkás készletet – sorolta. Majd arra kérte a lakosságot, vigyázzanak az eszközökre, hogy azok sokáig szolgálhassák a sámsoni közösségek rendezvényeit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában