Néphagyomány

2023.01.24. 10:20

Időjósló játékot indít a csabai turisztikai főpályaudvar

Különleges időjósló játékot indít a Sós Imre vezette Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvar. Mint az Sós Imre hírportálunknak elmondta a néphagyomány szerint, ha február 2-n a medve előbújik a barlangjából és meglátja az árnyékát, akkor vissza bújik, ugyanis a tél még tovább fog tartani.

P. G.

Sós Imre

Fotó: Bencsik Ádám

A turisztikai főpályaudvar állomásfőnöke ennek kapcsán indít játékot egy különleges játékot.

– Aki jól tud tippelni, vagy jó viszonyban van a levelibékával, netán szokott kapcsolatot kiépíteni az indiánok szellemével, a Manituval, jó eséllyel nyerhet egy hűtőmágnest – emelte ki némi humorral átszőtt közleményében. Aki január 31-e, jövő kedd 18 óráig SMS-ben elküldi a 30/205 9470-s számra az „IGEN”, vagy „NEM” szót, már felét megtette a játéknak. A kihívás másik feleként a résztvevőknek február 2-án, csütörtökön 10 és 16 óra között érdemes ellátogatniuk a kisvonathoz, és ha eltalálták előzetesen, hogy meglátják-e a saját árnyékukat, vagy nem, megajándékozzák őket egy erre az alkalomra készült hűtőmágnessel. Kérik, hogy a játékosok az SMS-ben írják meg a nevüket is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában