Villamoshálózat

2023.01.11. 15:45

Gallyazásba kezdtek Mezőberényben

A Mezőberény ’17 Kft. tájékoztatása értelmében az MVM alvállalkozója elkezdte a villamoshálózatot érintő fagallyazást az általa felmért területeken – számolt be a munkálatokról Siklósi István.

P. G.

Illusztráció

Forrás: MW

Mint a polgármester közösségi oldalán írta, első ütemben a külterületen zajlik a munka, a Laposikertbe vezető kövesút mellett, a Madarász Lovastanyától kifele Boldishát felé, Boldisháton, az Ókertben és a Szarvasi út környékén, valamint a Belentai úton kifelé. Ezeken a területeken a jogszabályi előírások szerint a levágott gallyakat a gallyazást végző cégnek nem kell elszállítania.

A második ütemben a belterület következik, így a Tarcsai út és az attól észak-nyugatra eső utcák a Gyomai út felé haladva, az Áchim utca, a Strand környéke, az Árpád, Puskin és Luther utca. 

A belterületen a gallyakat el kell szállítaniuk néhány napon belül. Siklósi István hozzátette, információik szerint ledarálás után történik az elszállítás. Az MVM munkálatain kívül a Kft is végez ilyen jellegű munkálatokat, elsősorban a japánakácok gallyazásával. Az általuk levágott gallyakat ők szállítják el.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában