Termékvédjegy

2023.01.25. 07:06

Erősítik Békés és a Kisgazdakör kapcsolatát

Az idei jubileum és termékvédjegy terén is együtt dolgoznak a továbbiakban is.

P. G.

Kálmán Tibor és Tarkovács István számos témában egyeztetett

Fotó: Gazsó János

Idén is tevékeny részt vállal a város életében a Békési Kisgazdakör – tájékoztatott Facebook-oldalán Kálmán Tibor, Békés polgármestere miután egyeztetett Tarkovács Istvánnal, a Békési Kisgazdakör elnökével. Mint kiemelte, a megbeszélésen az évek óta folyamatosan gyarapodó kölcsönös együttműködés további bővítése mellett döntöttek. 

– Az év eleji „hajrá” egyik fontos eleme, hogy a tervezés időszaka után immár a gyakorlatban is megvalósítsuk elképzeléseinket – hangsúlyozta Kálmán Tibor. – A kisgazdák közéleti szerepvállalása Békésen nagymértékben túlmutat a mezőgazdaság keretein. Egy döntően agrárprofilú település életét a gazdaságtól a kultúrán keresztül a jótékonyságig átszövi a gazdák szerepvállalása. Az önkormányzat és személyesen én is köszönettel tartozom a szervezetnek mindezért.

A polgármester kifejtette, megbeszélésük számos pont mellett a „Békés50” rendezvénysorozat és a Békés Termék Védjegy körül épült fel. 

– Mindkettő igen fontos, meghatározó része lesz Békés idei munkájának. A méltó, tartalmas megemlékezés, valamint a helyi termelők képviselete, segítése kiemelt helyen áll feladataink között – fogalmazott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában