Bejárás

2023.01.25. 10:46

Egyre látványosabb az eleki óvoda építése

Már készülnek az utcafronti parkolók, épülnek a csoportszobák, illetve az egyes helyiségek válaszfalai, valamint az álmennyezetek is hamarosan a helyükre kerülnek.

V. E.

Forrás: Facebook

Az újonnan épülő óvoda telephelyein tartottunk helyszíni bejárást kedden – adta hírül Szelezsán György polgármester. Beszámolójából kiderült, hogy a projektet összefogó kollégákkal és külső szakemberekkel közösen tekintették meg a folyamatban lévő munkálatokat, valamint átbeszélték a következő munkafolyamatokat. A bejáráson kiderült, hogy hamarosan egyre látványosabb szakaszába kerül az építkezés, hiszen már készülnek az utcafronti parkolók, épülnek a csoportszobák, illetve az egyes helyiségek válaszfalai, valamint az álmennyezetek is hamarosan a helyükre kerülnek. A felsoroltak után pedig többek között a gépészeti munka veszi kezdetét. A polgármester végül elárulta, az építkezés a tervek szerint halad, és szeptemberre szeretnének is a végére érni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában