TOP Plusz

2023.01.10. 13:56

Az óvoda teljes energetikai korszerűsítésére pályáznak Muronyban

Hamarosan esedékes az óvoda felújításához szükséges TOP Plusz-os pályázati anyag benyújtása – mondta el Szegfű Gábor.

N. Sz.

Fotó: Muronyi önkormányzati óvoda/Facebook

Murony polgármestere hangsúlyozta, ha sikerrel járnak, az elnyert összegből az intézmény energetikai felújítását végeznék el: szeretnének a kor kihívásaink megfelelő fűtési rendszert kiépíteni, szigetelni, valamint kicserélnék az elavult nyílászárókat is. 

– Azt a másfél millió forintot, amelyet a múlt év őszén megtartott jótékonysági szüreti bálon gyűjtöttünk össze közösen, szintén az óvodaépület felújítására fordítjuk – tette hozzá Szegfű Gábor, kiemelve, a pénzből a tervek szerint könnyen takarítható, modern szalagparkettát tennének a csoportszobákba. Az előkészületek folyamatban vannak, zajlik az épület állapotfelmérése.

– Ha elnyerjük a teljes korszerűsítéshez szükséges összeget, huszonöt kisgyermek játszhat, fejlődhet komfortosabb körülmények között. Eldöntöttük, idén is tartunk bált, hagyományt teremtünk a jótékonykodással – fűzte hozzá a polgármester. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában