Lezárt vizsgálat

2023.01.20. 10:37

Alvó emberhez tört be egy férfi Pusztaföldváron

Alvó emberhez tört be és lopott tőle egy férfi Pusztaföldváron. A tulajdonostól körülbelül egy méterre az asztalon heverő tárcából vett ki pénzt, majd a konyhából is lopott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Egy pusztaföldvári nő arról tett bejelentést tavaly október 14-én az Orosházi Rendőrkapitányágra, hogy betörtek hozzá és pénzt loptak tőle. 

A rendőrök az értesítéstől számított néhány óra alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, aki 2022. október 13-áról 14-ére virradó éjjel, éjfél körül lenyomta a ház drótkerítését, bement az udvarra, onnan az épületbe. 

A tulajdonos az egyik szobában aludt, tőle körülbelül egy méterre az asztalon volt a pénztárcája. A 39 éves férfi abból vett ki több tízezer forintot, majd a konyhából is lopott. A nyomozók kifosztás bűntett és magánlaksértés vétség elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást ellene. A rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a csütörtökön továbbította az ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában