Évértékelő

2023.01.31. 07:03

A legeredményesebb helyi vállalkozókat köszöntötték Telekgerendáson

A legeredményesebb helyi vállalkozókat köszöntötte Ránkli Ferenc, Telekgerendás polgármestere a képviselő-testülettel és Kosznáné dr. Pule Ilona jegyzővel a napokban a Teleki Csárdában.

Gy. R.

Sikeres, boldog új esztendőt kívánt a polgármester /Forrás: Facebook/

Ahogy a község vezetője közösségi oldalán fogalmazott, a település kasszájába legtöbb adót befizető vállalkozások vezetőit és képviselőit hívták meg évértékelő rendezvényükre, ahol köszönetet mondott az együttműködésükért és azért a sok segítségért, amit a lakosság, az önkormányzat és a település kap tőlük a mindennapokban. Ránkli Ferenc hozzátette, emellett szerették volna tájékoztatni a jelenlévőket a község életéről, a hivatal munkájáról. 

A kis- és középvállalkozások összekötik az embereket és az erőforrásokat. Amellett, hogy megélhetést nyújtanak a családoknak, nagyban hozzájárulnak a település fejlődéséhez. Ezen gondolatok jegyében kívántam sikeres, boldog új esztendőt – fogalmazott a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában