Karácsonyi meglepetés

2022.12.15. 12:51

Több helyre is visznek ajándékcsomagot Eleken

Minden újszülött és 15 éves kor közötti gyermek ajándékcsomagot kap Eleken, ami összesen 800 gyermeket jelent – adta hírül csütörtökön Szelezsán György .

V. E.

Fotó: Szelezsán György/Facebook

A polgármester elmondta, kollégáival nagy örömmel juttatták el az intézményekbe a gyermekeknek szánt karácsonyi csomagokat. Azoknak is megkezdték a csomagok kiosztását, akik még nem járnak intézménybe vagy nem helyi intézmény tagjai. Akiket pedig nem találnak otthon, azoknak értesítést dobunk be és a csomagot jövőhéttől január 31-ig átvehetik a városházán – olvasható Szelezsán György közösségi oldalán.

Hangsúlyozta, a pedagógusokról és kollégáikról sem feledkeztek meg, nekik is kedveskedtek egy-egy jelképes ajándékkal. Továbbá így év végén a megnövekedett energiaárak miatt majd’ 500 háztartásnak tudtak segíteni egyszeri 25 000 forintos támogatással.

A saját intézményeikben dolgozó kollégáknak munkáltatói döntés alapján szintén tudtak egyszeri, rendkívüli energiatámogatást biztosítani. Végül elárulta, a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjólét Intézmény Eleki Intézményegységének 168 ellátottja részére a karácsony közeledtével szintén ajándékcsomagot juttatnak el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában