Mezőhegyes

2022.12.08. 14:49

Pazar fényű óriás gép csalogatja a látogatókat a ménesbirtokon

Esti fények sziporkáznak Mezőhegyesen, a Jung József téren. Nagy sikere van a látványnak, mindennap vannak, akik rácsodálkoznak a kivilágított mezőgazdasági gépre. A második adventkor hirdetett karácsonyi kézműves vásárra sokan érkeztek. A kézművesek és gyönyörű portékáik az érdeklődőket a Hangai Fogadó előtt várták.

Cs. I.

Fotó: Ménesbirtok/Facebook

Robosztus méreteivel fényes nappal is felkelti az arra járók figyelmét a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság legújabb mezőgazdasági gépbeszerzése. Advent idején feldíszítve, este kivilágítva várja a kíváncsi érdeklődőket a Hangai Fogadó előtt. Aki betér az épületbe, ott Prém Szabolcs kávéval készített képeit csodálhatja meg.

Már tavaly, s tavaly előtt is kiállította a ménesbirtok az egyik gépét, annak sikerén felbuzdulva, hagyományt teremtve, az idei díszvilágítás is a figyelemfelkeltést szolgálja. Ahogy az ötletgazdák fogalmaztak: egyre nagyobbat álmodunk, egyre nagyobb gépünkkel megvalósítjuk!

A kivilágított mezőgazdasági gépet mindenki megcsodálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában