Piaccsarnok

2022.12.09. 14:28

Óvodásokkal közösen díszítették fel a karácsonyfát Gyulán

Karácsonyfát állítottak a gyulai piaccsarnokban pénteken délelőtt, amelyet a Mágocsi utcai óvodába járó gyerekekkel közösen díszítettek fel.

P. G.

Óvodások díszetették fel a karácsonyfát a gyulai piacon /Fotók: Bencsik Ádám/

Az óvodások műsort is adtak a program keretében, a piaci árusok pedig lángossal, sült hallal, teával, süteménnyel vendégelték meg a gyerekeket és kísérőiket.

Nagyné Hegedűs Éva piacfelügyelő kérdésünkre elmondta, az év ezen szakában hagyománynak számít, hogy óvodás gyermekeket látnak vendégül az ünnepvárás kapcsán.

A fenyőfát egy vállalkozó ajánlotta fel, és a gyerekekkel közösen díszítették fel.

– Sajnos az elmúlt két évben a koronavírus-járvány miatt nem lehetett megtartani ezt a programot, de szerencsére idén már újra lehetőség nyílt rá – fogalmazott a piacfelügyelő. 

Mint mondta, a fenyőfát egy vállalkozó ajánlotta fel, és a gyerekekkel közösen díszítették fel. Az óvodások ezt követően színvonalas műsort adtak, majd a piaci vállalkozók segítségével sült hallal, lángossal, teával, süteménnyel vendégelték meg a huszonkilenc óvodást és a hat kísérőt, illetve csomagokat is kaptak a gyerekek. A karácsonyfa egészen vízkeresztig ékesíti majd a csarnokot.

A karácsonyfa egészen vízkeresztig ékesíti majd a csarnokot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában