Továbbtanulás

2022.12.07. 10:58

Nyílt napot tartott a szarvasi Pedagógiai Kar

A Gál Ferenc Egyetem Pedagógiai Kara nyílt napon látta vendégül az érdeklődő diákokat és hozzátartozóikat a napokban – adták hírül.

V. E.

Forrás: GFE PK

A beiskolázási rendezvényt dr. Katona Krisztina dékán nyitotta meg a szarvasi intézményt és Szarvas várost bemutató gondolataival. Ezt követően Kovács Katalin, az egyetem oktatási igazgatója és egyben a Pedagógiai Kar tanulmányi osztályának vezetője tájékoztatta a jelenlévőket a négy karról, illetve az általuk meghirdetendő szakokról. A gazdag képzési paletta bemutatása után a pedagógus alapszakok (csecsemő- és kisgyermeknevelő, óvodapedagógus és tanító) részletes felvételi tájékoztatója következett, majd a résztvevők megnézhették a karról készült filmet. 

 

A rendezvény résztvevői a 2023/24. tanévre történő felvételi pontszámítással is megismerkedhettek, majd a diákoknak lehetőségük nyílt egy kvízjátékban részt venni. A kérdésekre helyesen válaszolók közül pedig a szerencsés nyertesek egy-egy pendrive-val lettek gazdagabbak. A program zárásaként az érdeklődők megtekinthették a kar kollégiumát is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában