Jótékonykodás

2022.12.19. 13:53

Megajándékozta a gyerekeket a Békéscsabai Jókai Színház

Megajándékozta a megyében élő nagycsaládos és hátrányos helyzetű gyerekeket a Jókai színház hétfőn.

N. Sz.

Kovács Edit színművésznő adta át az ajándékokat Fotó: Bencsik Ádám

– Több országos jótékonysági programban – Jónak lenni jó, egyszülős gyermekek megsegítése – vettünk már részt idén, de úgy döntöttünk, saját akciót is szervezünk karácsony közeledtével – részletezte Seregi Zoltán. A békéscsabai teátrum direktora hozzáfűzte, a színészek és a színházi dolgozók összegyűjtötték otthonaikban azokat a játékokat, könyveket, amelyekre már nincsen szükségük, de valaki másnak örömet okozhatnak. A családsegítőn keresztül vették fel a kapcsolatot az érintettekkel, akiknek ajándékcsomagokat állítottak össze, sőt meginvitálták őket a színházba. 

Nagycsaládos és hátrányos helyzetű gyerekeket ajándékoztak meg
Fotós: Bencsik Ádám

A megye számos pontjáról érkező, negyven iskolásnak klasszikus ajándékot is tartogattak: ingyen megnézhették a Hagymácska című előadást. A mesemusical után a társulat nevében Kovács Edit Jászai Mari-díjas színművésznő adta át a gyerekeknek az ünnepi ajándékcsomagokat a színház feldíszített karácsonyfájánál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában