Együttműködés

2022.12.10. 17:38

Köszönet a csorvási civileknek

Továbbra is nagyon jó az együttműködés a helyi önkormányzat és a civil szervezetek között – állapították meg a képviselő-testület tagjai a héten megtartott ülésen.

G. P.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Jelentős közfeladatot lát el az Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Polgárőrség. A Csorvásiak Baráti Társasága a kultúra, a tudomány és a művészetek elkötelezett terjesztője. A Közösségi Misszió az étkeztetésben és a családsegítésben fontos, a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesülete lakóotthont és szolgálatot működtet. Kiemelték még a Csorvási Sport Klub, a Csorvási Fúvószenekar és Majorette Csoport, a Nefelejcs Népdalkör, a Csorvás Népművészetéért Egyesület, a Körös-vidék Képzőművészeti Egyesület a Mozgáskorlátozottak Csorvási Egyesülete, a Vöröskereszt, a Csorvási Vadásztársaság, illetve magánszemélyként a közösségépítői feladatot vállaló Kársai-Gombkötő Réka, valamint a városban működő alapítványok fontos szerepét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában