Lobogó Láng

2022.12.07. 13:05

Jótékonysági koncertet tartottak Békéscsabán a beteg kislány javára

Mint arról már hírt adtunk, leukémiával kezelik Szegeden a békéscsabai, hétéves Takács Fannit. Többen, többféleképpen járulnak hozzá a kislány gyógyulásához, a felmerülő, jelentős költségekhez.

Ny. L.

A Lobogó Láng is koncertezett Fanniért, balról jobbra Horváth Andy (ének), Kabai Gábor (ének, gitár) és Dobos Ferenc (cajon)

Fotós: Bencsik Ádám

Kedden este a Csabagyöngye Kulturális Központban a Lobogó Láng zenekar gyermekműsorával indult a jótékonysági este, majd a Hetvenszer Hétszer Bocsánat együttes lépett színpadra.

Kabai Gábornak, az együttes vezetőjének felkérésére Vozár M. Krisztián zongoraművész Reményik Sándor: Akarom című, a Hetvenszer Hétszer Bocsánat által megzenésített versében és az Ismerős Arcok: Nélküled című szerzeményében zongorajátékával koronázta meg az estét.

A Csabagyöngye Kulturális Központ adott helyet a jótékonysági estnek

Az ingyenes koncerten 340 ezer forintot adományoztak Fannika segítésére, gyógyulására. A Hetvenszer Hétszer Bocsánat ismerőse, Szabadi Kata alig használt gitárját és egy furulyát ajánlott fel licitre, ezt a fellépő két zenekar Facebook-oldalain lehet nyomon követni, ajánlatokat is ott lehet tenni rájuk. A licitálást december 24-én zárják. A gitár húszezer, a furulya pedig ötezer forintról indul. A pénzt majd természetesen Fannika családja kapja meg.

Kupakgyűjtő akciót is hirdettek, hegy magasságú kupak jött össze, többen teli zsákokkal érkeztek, és adták le. Kabai Gábor elmondta, megható, hogy mindenki mennyire szorít Fannika gyógyulásáért, és a színpadon is érezhető volt a kislány felé irányuló szeretet. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában