Gyász

2022.12.09. 07:45

Elhunyt a békéscsabai Keri oktatója, Mladonyiczki László

Csütörtökön elhunyt Mladonyiczki László, a BSZC Zwack József Technikum és Szakképző Iskola (Keri) oktatója, emlékét megőrzik egykori tanítványai és kollégái, az intézmény dolgozói – közölték Facebook-bejegyzésükben.

Ny. L.

Mladonyiczki László

Forrás: Facebook

Mladonyiczki László 1986-tól nagy szakértelemmel és türelemmel tanulók sokaságával ismertette meg a vendéglátó szakma mesterfogásait. A tanítás mellett szerteágazó tevékenységével egyik meghatározó személyisége volt az iskola életének, történetének. Tudását számtalan helyen kamatoztatta, mint osztályfőnök, gyakorlati oktatásvezető, a protokoll és az üzleti etikett kiváló ismerője. Ő volt az iskola hagyományai közé tartozó díszmunka-bemutató, a KeriPiknik egyik megálmodója.

„Neki köszönhetjük az iskola és a Zwack család között létrejött szoros, máig tartó együttműködést, az iskola által felvett Zwack József név előkészítését és megvalósítását. Iskolai tevékenysége mellett számos gasztronómiai egyesület tagja, tisztségviselője volt. Kiterjedt szakmai kapcsolatrendszerével segítette az iskola, valamint alapítványai működését. Ismét egy olyan kolléga távozott idő előtt, akinek sokat köszönhetnek az iskola volt és jelenlegi tanulói, munkatársai.” – olvasható a búcsúzásban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában