Iskolai közösség

2022.12.09. 18:21

Báli bevételből újítják fel az ebédlőt és az iskolarádiót Medgyesegyházán

Jótékonysági bált rendezett nemrég a medgyesegyházi Schéner Mihály Evangélikus Általános Iskola. Futaki János intézményvezető elmondta, hogy oktatási intézményük eseményén több mint négyszáz vendég vett részt.

N. Sz.

Fotó: Shutterstock illusztráció

A bálozók láthatták a különleges dekorációt és a díszítést, a fotófalat, amely a szülői és az iskolai közösség keze munkáját dicséri. 

– A zenét a Szabolcsi Vigadó együttes szolgáltatta, a vacsorát pedig a gyulai Pálmakert étterem biztosította. A különleges, nívós ünnepi műsorban a diákok és az iskola pedagógusai, munkatársai együtt léptek színpadra, megmutatva a közösség erejét – tette hozzá. 

Futaki János hangsúlyozta, hogy a rengeteg szponzornak, eladott támogatói jegynek köszönhetően a bál bevétele valamivel több, mint 2,7 millió forint lett. Az összegyűlt pénzt az iskolára fordítják, az ebédlő megkopott bútorzatát fogják kicserélni, emellett egy új kezdeményezésnek köszönhetően iskolarádió működésének technikai feltételeit teremtik meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában