Frankó-Zahorán Kitti

2022.12.17. 12:03

A közösségépítés a fő célja a csabai Fidelitas újraválasztott elnökének

A közösségépítést, a fiatalok megszólítását és ösztönzését, illetve a helyiek mellett a megyei és országos karitatív akciókhoz való csatlakozást tűzték ki célul a békéscsabai Fidelitas tisztújító ülésén, amelyet a minap tartottak Békéscsabán.

L. B.

A közösségépítést, a karitatív akciókhoz való csatlakozást tekinti a legfontosabb feladatoknak Frankó-Zahorán Kitti Fotó: Für Henrik

A rendezvényen egyhangúlag, a voksok száz százalékával újra megválasztották elnöknek Frankó-Zahorán Kittit, alelnöknek pedig Fekete-Rekényi Bencét. Az ülés levezető elnöke dr. Kovács Gréta Tünde, a Fidelitas megyei elnöke volt.

Frankó-Zahorán Kitti az elmúlt időszakban végzett munkával kapcsolatban kiemelte, hogy részt vettek az április 3-ai országgyűlési választást megelőző kampányban; rendszeresen megjelentek a városi ünnepségeken, amelyeken koszorúztak; illetve meghatározó volt a tagságnak, hogy találkozhattak Varga Judit igazságügyi miniszterrel, aki előadást is tartott nekik.

Hozzáfűzte, hogy kiváló együttműködést folytatnak a társszervezettel, amellyel rendszeresen egyeztetnek, és közös terveket is megfogalmaztak a jövőt illetően. Ezek az elképzelések érintik mind a közösségépítést, a fiatalok megszólítását és motiválását, mind a programokat.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában