Programok

2022.11.16. 11:18

Rajzfilmünnepre készülődnek a dombegyháziak

Az önkormányzat a Dombegyházi Közösségi Színtérrel közösen csatlakozott a IX. Országos Rajzfilmünnephez.

Cs. I.

A gyerekek már izgatottan várják a vetítéseket /Fotó: BMH/

Idén november 18-a és 20-a között kilencedik alkalommal rendezik meg az eseményt, ami számos településen garantál kikapcsolódást kicsiknek és nagyoknak, vagy az egész családnak. A vetítések mellett a helyszínek többségén izgalmasabbnál izgalmasabb kísérő programokkal várják a látogatókat.

Dohorné Nagy Nóra, a dombegyháziak intézményvezetője elárulta, pénteken nyitják a paravánkiállítást, ami Bálint Ágnes életét és mesehőseit mutatja be. A kiskakas gyémánt félkrajcárja és a tehetetlen méhecske pedig filmvetítésen ragadja magával majd a legkisebbeket.

Szombaton egész délután gyermekprogramokkal készülnek a művelődési házban: lesznek kézműves foglalkozások, a meghirdetett Kedvenc népmesehősöm című rajzpályázat legjobbjait is ekkor hirdetik ki. Nosztalgikus hangulatot teremt a házigazda a divatetítéssel, de érkezik majd egy régi, de máig népszerű rajzfilm, Frakk, a macskák réme és Vízipók is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában