Kiállítás és eredményhirdetés

2022.11.03. 18:19

Megmutatták a csabai diákok, hogyan kell takarékoskodni az energiával

Átadták a Takarékoskodjunk az energiával! pályázat díjait csütörtökön délután a megyeszékhelyen, a Csabagyöngye Kulturális Központban, ahol kiállítás nyílt a beérkezett pályamunkákból.

L. B.

A legjobb rajzok és fotók alkotóinak dr. Zelenyánszki Miklós cégvezető adta át a jutalmakat a kiállítás nyitányaként

Fotó: Bencsik Ádám

Takarékoskodjunk az energiával! – ezzel a címmel hirdetett általános iskolásoknak rajz-, középiskolásoknak pedig fotópályázatot a városfejlesztési nonprofit kft. azon projekt keretében, amely a geotermikus hő hasznosítását tűzte ki célul Békéscsabán – ennek keretében fúrtak kutakat, hogy a termálvízből kinyert hővel fűtsenek önkormányzati épületeket. A beérkezett pályamunkákból csütörtökön nyílt kiállítás a Csabagyöngye Kulturális Központban, ekkor adták át a díjazottaknak a jutalmakat is.

Dr. Zelenyányzski Miklós

Az alsósoknál első lett Pacsika Izabella és Bogdán Luca, második Mihály Nándor és Szpisják Zsombor, harmadik Szabó Zita és Nemesnyik Anna, különdíjat érdemelt ki Sztán Kata. A felsősöknél Kosztik Emma Dóra és Fekete Regina ért el első helyezést, megelőzve Fodor Karina Mirát, valamint Mokrán Milost és Jantyik Péter Dávidot, különdíjat kapott Bíró Adél. A középiskolások között első lett Horváth Anna, második Túri Kíra, harmadik Nagy Zsófia, különdíjas pedig Molnár Dorina.

A jutalmakat dr. Zelenyánszki Miklós, a kft. cégvezetője nyújtotta át, aki elmondta, színvonalas munkák érkeztek, így komoly kihívás elé állították a fiatalok a zsűrit. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában