Egy hónapra

2022.11.24. 09:54

Letartóztatták az orosházi, tiszabői drogdílereket

A hatóság szerint Orosháza és Szolnok környékén terítette a drogot egy orosházi pár – egy 41 éves férfi és élettársa, egy 30 éves nő –, valamint egy 35 éves tiszabői férfi, akik letartóztatását kábítószer-kereskedelem miatt kezdeményezte az Orosházi Járási Ügyészség. A Békéscsabai Járásbíróságon el is rendelték egy hónapra mindezt.

L. B.

Kiporciózták, csomagolták, majd eladták a drogot Fotós: Shutterstock

Az ügyészség tájékoztatása szerint az orosházi férfi év elején úgy döntött, hogy különféle drogokkal fog üzletelni, ezért egy ismeretlentől kábítószernek minősülő anyagokat szerzett be. Később felvette a kapcsolatot a tiszabői férfival, és ezt követően egymástól különféle drogokat szereztek be és adtak el egymásnak. A kábítószereket a férfiak a lakóhelyükön tárolták, adagokra szétosztották, csomagolták, majd azokat az orosházi férfi Orosházán, a tiszabői pedig Szolnokon és környékén pénzért rendszeresen értékesítette.

Az orosházi férfi tevékenységéről tudott az élettársa is. A nő – a férfi utasításai szerint – is szerepet vállalt a kereskedelemben: porciózta, csomagolta a drogot, esetenként át is adta azt a vevőknek és átvette annak ellenértékét is. Az orosházi pár otthonában a hatóság a dílerkedéshez szükséges eszközöket, droggyanús anyaggal szennyezett tárgyakat talált.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában